inschrijvingen

Wanneer je je kind wil inschrijven voor 2024-2025, moet het eerst tussen 27 februari en 19 maart aangemeld worden via ‘Meld je aan’. Voor de instapklas (2022) hebben we 50 vrije plaatsen.
Voor meer info of voor een schoolbezoek, klik hier.

Deze laatste schooldag viel er nog veel te beleven op Sint-Jozef. Na de afscheidsviering van de kleuters op de speelplaats en de slotviering in de kerk met de leerlingen van de lagere school verzamelden alle kleuters, leerlingen en leerkrachten op de speelplaats. Want naast onze juffen en meesters die we uiteraard zeer dankbaar zijn voor de goede zorgen van elke dag, zijn er nog een heleboel andere volwassenen die ons een heel jaar mee ondersteunen. Een daverend applaus en een kleine attentie voor hun onmisbare hulp en steun gedurende het hele schooljaar is hier zeker op zijn plaats. Hun hulp kunnen we echt niet missen: toezicht houden tijdens de voor- en nabewaking en op de speelplaatsen, in de refters, het begeleiden van fietstochten, helpen tijdens de zwembeurten, ondersteunen tijdens lezen, helpen bij knutselactiviteiten, fietsen herstellen, activiteiten organiseren, ...
Dank u wel, lieve helpers!
Na deze vieringen trakteerde onze ouderraad met dé fijnste verrassing van het jaar: ijsjes! Dank u wel, ouderraad!
Het afscheidslied van de zesdeklassers kondigde het slot van een weeral fantastisch schooljaar aan. Het ga jullie goed, lieve zesdeklassers. We zullen jullie missen!

Mededelingen

Onze nieuwsbrief wordt automatisch verstuurd naar alle ouders. Ontvangt u deze ook graag volg dan deze link.

Uw kind zit op onze school en u heeft geen nieuwsbrief ontvangen? Kijk eens in uw spam box. Misschien beschikken wij niet over uw e-mail adres of zit er een foutief adres in onze bestanden. Stuur een mailtje naar en we brengen het in orde. Vermeld a.u.b. de naam en de klas van uw kind zodat we uw gegevens gemakkelijk kunnen terugvinden.

 

Stuur een bericht

Contactgegevens

Ga naar boven