Vrijdag 28 juni: laatste schooldag met IJSJES!

Tijdens deze laatste schooldag was er heel wat te beleven op Sint-Jozef. Naar jaarlijkse gewoonte startten we die dag met een afscheidsviering. Onze kleuters vierden op de speelplaats, met onze leerlingen gingen we naar de kerk. Na deze viering zorgde onze ouderraad voor dé grote verrassing van deze dag: een echte ijskar op de speelplaats! De ijsjes waren heerlijk!
Naast onze juffen en meesters, die we uiteraard zeer dankbaar zijn voor de goede zorgen van elke dag, zijn er nog een heleboel andere volwassenen die ons een heel jaar mee ondersteunen. In het bijzijn van alle leerlingen en leerkrachten hielden we voor hen een speciaal moment op de speelplaats van de lagere school. Hun hulp kunnen we echt niet missen: toezicht houden tijdens de voor- en nabewaking, op de speelplaatsen en in de refters, het begeleiden van fietstochten, helpen tijdens de zwembeurten, ondersteunen tijdens lezen, helpen bij knutselactiviteiten, … Bedankt lieve helpers!
Het laatste uurtje van 2018-2019 was snel voorbij: het ‘signeren’ van de turnshirts van onze zesdeklassers en het zingen van hun afscheidslied waren het slot van een weeral fantastisch schooljaar. Tot ziens, lieve zesdeklassers. We zullen jullie missen!

 

Algemeen

Ga naar boven