Hallo allemaal

De eerste 2 weken in 5A zitten er alweer op. De meeste vakken die we kregen, zijn hetzelfde als vorig jaar, maar toch was er ook iets nieuws... We leerden voor de eerste keer Frans! Dit was heel spannend, maar wel leuk. Na veel oefenen, behaalden we dan ook goede toetsen. Tijdens wereldoriëntatie leerden we over de verschillende tijden. We bekeken foto's van muurschilderingen, keken naar een filmpje over de Romeinen en Grieken, leerden het verschil kennen tussen de nieuwe en de nieuwste tijd én speelden een spel met foto's.

Ook waren er al meteen 2 jongens jarig in de klas. Cédric en Thomas werden 10 jaar. Ze deelden cake uit en we dansten en zongen om hun verjaardag te vieren. Daarnaast waren zij ook de eerste die een blogbericht voor onze klas mochten schrijven. Wat ze schreven, leest u hier:

Om de week af te sluiten zijn we ook begonnen aan de voorbereiding van sportklassen. We maakten posters voor onze kamers en mochten ons verkleden als atleten. Er werd veel gelachen en plezier gemaakt. Samen kijken we alvast uit naar volgende week!

 

Groetjes, 5A

5de leerjaar A

Ga naar boven