De twee maanden ‘grote vakantie’ zitten erop! Een spannend moment voor onze allerkleinsten (en hun ouders) en de nieuwe leerlingen. Voor de leerlingen die onze school al kennen was het een blij weerzien van hun vrienden, de juffen en de meesters.

Om de leerlingen van het 1ste leerjaar te verwelkomen, vormden we om 08.25u. een erehaag met alle leerlingen en leerkrachten van de lagere school. Vooraleer zij daar mochten doorwandelen, konden zij als eerste genieten van het prachtige nieuwe bouwwerk op onze speelplaats:  een groot podium waar alle kinderen tijdens de speeltijden en openluchtlessen of - activiteiten van kunnen genieten. Een welgemeende dankuwel aan onze ouderraad en alle sponsors!

Om de ouders van de eersteklassers te laten meegenieten van dit fantastisch moment, mochten zij na het belsignaal verzamelen op de speelplaats van de lagere school.
Wij wensen alle kleuters, leerlingen en leerkrachten een heel fijn schooljaar toe.
Bedankt beste ouders voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Wij kijken uit naar een fijne en open samenwerking.

Mededelingen

De maandbrief van september-oktober staat online. Kijk onder downloads - maandbrief of gebruik deze directe link. Als U graag onze maandbrief automatisch per e-mail ontvangt, volg dan deze link en schrijf u in (vergeet niet het vakje 'maandbrief' aan te vinken).

Uw kind zit op onze school en u heeft geen maandbrief ontvangen? Misschien beschikken wij niet over uw e-mail adres of zit er een foutief adres in onze bestanden. Stuur een mailtje naar en we brengen het in orde. Vermeld a.u.b. in uw mailtje de naam en de klas van uw kind zodat we uw gegevens gemakkelijk kunnen terugvinden.

Veel leesplezier!

 

Stuur een bericht

Contactgegevens

 

Ga naar boven