Joepie! Wat een leuke dag was dat vandaag! Na 11 weken mochten onze kleuters eindelijk terug naar school komen.

Zowel onze kleuters als de juffen hebben er zichtbaar van genoten. Gelukkig waren de meesten het al goed gewoon om volwassenen te zien met mondmaskers. Dat vonden ze helemaal niet vreemd. Het allerleukste was dat alle kinderen van de klas fijn en onbezorgd met elkaar mochten spelen. In de klas leek het alsof er niets meer aan de hand is. De kleuters mochten naast elkaar zitten, samen spelen, plezier maken,…

Als schoolteam waren we zeer benieuwd naar het moment waarop de kleuters gebracht en gehaald zouden worden. Het brengen verliep zeer vlot en ook het afhaalmoment verliep zonder problemen. We waren aangenaam verrast te zien hoe goed iedereen de aanwijzingen opvolgde. Op minder dan 10 minuten waren alle kleuters opgehaald. Daarvoor een welgemeende dank alle ouders, grootouders, oppassers….

Hopelijk kunnen we deze laatste weken van een bewogen schooljaar zo verder fijn afsluiten. We beginnen nu alvast af te tellen naar de start voor onze leerlingen van het 3 de , 4 de en 5 de leerjaar. Vanaf maandag 8 juni zijn ook zij van harte welkom. En dan…. dan is onze Sint-Jozef- familie weer compleet!

Nog een dikke dank u wel aan alle ouders en leerlingen voor de inzet de voorbije periode.

 

Algemeen

Ga naar boven