Net zoals veel andere activiteiten dit schooljaar, moest ook het uitzwaaimoment van de oudste kleuters aangepast worden aan de corona-maatregelen.

Onze kleuters zelf lieten het niet aan hun hartje komen. De juffen hebben dan ook hun uiterste best gedaan waardoor het toch een heel fijn feest werd. Alles wat nodig is bij een afstudeerfeest was voorzien: een dansje, een liedje, een afstudeerhoed en natuurlijk … een ECHT diploma dat plechtig werd uitgereikt. Uiteraard waren er toch toeschouwers. Geen ouders dit keer maar wel alle 4-jarige vrienden die mee mochten genieten en zo al een voorsmaakje hebben gekregen van wat ze volgend schooljaar mogen verwachten.

Tijdens het hele gebeuren werd er gefilmd en werden groepsfoto's en individuele foto's genomen om zo de ouders de kans te geven dit moment samen met hun kleuter te bekijken. Wees maar zeker dat onze toekomstige eersteklassers hebben genoten. We wensen hen voor september een fijne start en heel veel leerplezier in het 1ste leerjaar. Maar nu eerst… genieten van de vakantie!

Algemeen

Ga naar boven