Vanmorgen vertrokken de leerlingen van het 5de en 6de leerjaar voor een week vol met ‘bewegen en sporten’ richting Genk. Terwijl de nodige documenten werden opgehaald, afspraken werden gemaakt en een aantal groepsfoto’s werden getrokken, wachtten een aantal ouders en grootouders aan de uitgang om hun oogappel uit te zwaaien.
Om 9.10u waren de sportklassers klaar voor vertrek. Normaal gezien komen op dat ogenblik ook de thuisbijvende leerlingen en leerkrachten naar buiten om de reizigers uit te zwaaien. Omwille van de corona-veiligheidsmaatregelen konden we dat dit jaar jammer genoeg niet toestaan.
Vooraleer de leerlingen mochten instappen in de bus, werden alle handen ontsmet. Uiteraard zal er ook in Genk voldoende aandacht geschonken worden aan hygiëne en veiligheid. Jullie mogen ervan uitgaan dat het een sportieve en toffe week zal worden. Dagelijks zullen we jullie via deze weg laten meegenieten van de foto’s waarop jullie zoon en/of dochter - al dan niet in volle actie - te zien is. Foto's dag 1
Foto's dag 2
Foto's dag 3
Foto's dag 4
Foto's dag 5

Algemeen

Ga naar boven