De corona-epidemie is jammer genoeg nog niet voorbij. Daardoor was het,  net zoals vorig jaar, bang afwachten of de Sint en zijn roetpieten wel naar school zouden mogen komen. Gelukkig kregen we deze week het verlossende telefoontje: de Sint liet weten dat hij in goede gezondheid verkeert en ECHT naar school zal komen op zijn verjaardag maandag 6 december 2021.

Natuurlijk moeten we ook tijdens zijn bezoek rekening houden met alle veiligheidsmaatregelen. Zijn bezoek en intrede in onze school zal verlopen zoals vorig jaar. We zullen GEEN erehaag vormen en ondertussen met z’n allen liedjes zingen  terwijl we wachten op zijn komst. Mama’s en papa’s zullen jammer genoeg ook niet kunnen meegenieten van een live intrede.

De kinderen zullen zeker de mogelijkheid krijgen om de Sint  een fijne verrassing te bezorgen voor zijn verjaardag:  een dansje laten zien, een liedje zingen, mooie tekeningen afgeven,….

Vrijdagnamiddag 3 december mogen alle kinderen een schoentje/ turnpantoffeltje… klaarzetten in de klas  want de Sint heeft beloofd dat hij ‘s nachts samen met de pieten de schoentjes zal vullen.

SPANNEND!
 

Algemeen

Ga naar boven