De eerste schooldag blijft voor velen altijd een beetje spannend, ook al hadden de meeste kleuters, leerlingen en ouders elkaar al gezien op de onthaalavond.

Niet alleen voor de instappertjes die voor het eerst naar school komen maar zeker ook voor onze eersteklassers die hun kleuterperiode zijn ontgroeid, startte er een nieuwe periode in hun schoolloopbaan. Terwijl onze allerkleinsten met hun ouders in de klas mochten wennen (en soms ook een klein beetje wenen) aan de drukte met de vele vriendjes, werden zij na het belsignaal van 8.25 u. warm onthaald op het podium op onze speelplaats. Uiteraard mochten de ouders mee genieten van dit fantastisch moment. Daarna wandelden ze op weg naar hun klasjes door de erehaag die gevormd werd met alle leerlingen, leerkrachten en de ouders.

Omdat we voor ons  ’10 op team’ thema al onze  kleuters en leerlingen  nodig hebben, eindigde deze eerste schooldag met z’n allen op de speelplaats. Het thema werd verduidelijkt en eindigde in een groot dansfeest .

Wij wensen alle kleuters, leerlingen en leerkrachten een heel fijn schooljaar toe.

Bedankt beste ouders voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Wij kijken uit naar een fijne en open samenwerking.

Algemeen

Ga naar boven