Zomervakantie (1).jpg

Op dinsdag 20/8 worden de nieuwe klaslijsten online gezet en opgehangen aan het raam van het directiebureel.
Op donderdag 29/8, tussen 18:00 en 19:00, zijn alle kinderen en hun ouders welkom op onze onthaalavond,
om kennis te maken met de nieuwe klas en de nieuwe juf of meester.
Tussen 19:00 en 20:00 biedt de ouderraad een drankje aan.
Op maandag 2/9 start het nieuwe schooljaar! Na het belsignaal van 8:25 gaan de leerlingen van het 1ste leerjaar door een erehaag,
gevormd door alle andere leerlingen van de lagere school, naar de klas.
De ouders van de 1ste jaars zijn welkom om dit fantastische moment bij te wonen.

Op dinsdag 25/6 vieren de kinderen van het zesde leerjaar samen met hun ouders en leerkrachtenteam hun afscheid van onze school. Aansluitend kunnen zij genieten van een gezellige receptie en zal de uitreiking van de getuigschriften plaatsvinden.
Op vrijdag 28/6, om 12.00u, sluiten onze leerlingen van het 6de leerjaar naar jaarlijkse gewoonte het schooljaar af met een liedje. Dit zullen ze zingen op de speelplaats van de lagere school.

Op woensdag 26 juni 2019 sluiten onze oudste kleuters hun kleuterperiode "officieel" af met een dansje en een liedje. Alle ouders van deze kleuters zijn welkom om 11.00u op de speelplaats van de lagere school.

JOEPIE, eindelijk was het zover ! Op 18 juni vertrokken we ’s morgens met 4 bussen richting Roosendaal naar de fantastische speeltuin “Vrouwenhof”.
Het zonnetje was ook al van de partij.
Nadat we ons fruit hadden gegeten konden we volop gaan spelen en ravotten in de grote speeltuin.
Klimmen, klauteren, springen, ….
Mmmm, we konden stilaan de geur van frietjes ruiken, … wat een feest, met alle kleuters en juffen lekker smullen om er daarna weer in te vliegen!
Jammer maar de namiddag was weer snel voorbij en het werd stilaan tijd om weer te verzamelen en richting school te rijden. Na wat zoeken had (bijna) iedereen weer zijn of haar eigen schoentjes aan! Het werd opvallend stil in de bus. We hebben zo hard gespeeld dat er heel wat kleutertjes in slaap zijn gevallen.
Wat was dat een fijne dag!

Om 9u was het zover! Samen met hun leerkrachten zijn de leerlingen van het 2 de leerjaar vertrokken op natuurklassen naar Westerlo. Op de planning staan o.a. een bezoek aan het 'nieuw kasteel' van Westerlo, spetteren en spelen in het zwembad, een bezoek aan de Olmense zoo, .... Met dit programma wordt het vast een leuke en leerrijke tweedaagse!

Foto's vertrek / dag 1