De twee maanden ‘grote vakantie’ zitten erop! Voor onze allerkleinsten (en hun ouders) en de nieuwe leerlingen een spannend moment. Voor de leerlingen die onze school al kennen was het een blij weerzien van hun vrienden, de juffen en de meesters.
Na het belsignaal van 08.25u gingen de leerlingen van het 1ste leerjaar door een erehaag, gevormd door de andere leerlingen van de lagere school, naar de klas. Uiteraard mochten de ouders meegenieten van dit fantastisch moment.
Wij wensen alle kleuters, leerlingen en leerkrachten een heel fijn schooljaar toe.
Bedankt beste ouders voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Wij kijken uit naar een fijne en open samenwerking.

info_avond.jpg

 

Infoavond 1ste leerjaar: dinsdag 3/9 van 19:00 tot 20:00

Infoavond 4de, 5de en 6de leerjaar: donderdag 5/9 van 18:30 tot 19:30

Infoavond 2de en 3de leerjaar: donderdag 5/9 van 20:00 tot 21:00

Infoavond kleuterschool: maandag 9/9 van 20:00 tot 21:00

Vrijdag 28 juni: laatste schooldag met IJSJES!

Tijdens deze laatste schooldag was er heel wat te beleven op Sint-Jozef. Naar jaarlijkse gewoonte startten we die dag met een afscheidsviering. Onze kleuters vierden op de speelplaats, met onze leerlingen gingen we naar de kerk. Na deze viering zorgde onze ouderraad voor dé grote verrassing van deze dag: een echte ijskar op de speelplaats! De ijsjes waren heerlijk!
Naast onze juffen en meesters, die we uiteraard zeer dankbaar zijn voor de goede zorgen van elke dag, zijn er nog een heleboel andere volwassenen die ons een heel jaar mee ondersteunen. In het bijzijn van alle leerlingen en leerkrachten hielden we voor hen een speciaal moment op de speelplaats van de lagere school. Hun hulp kunnen we echt niet missen: toezicht houden tijdens de voor- en nabewaking, op de speelplaatsen en in de refters, het begeleiden van fietstochten, helpen tijdens de zwembeurten, ondersteunen tijdens lezen, helpen bij knutselactiviteiten, … Bedankt lieve helpers!
Het laatste uurtje van 2018-2019 was snel voorbij: het ‘signeren’ van de turnshirts van onze zesdeklassers en het zingen van hun afscheidslied waren het slot van een weeral fantastisch schooljaar. Tot ziens, lieve zesdeklassers. We zullen jullie missen!

 

klassen Beste ouders en kinderen,


De klaslijsten kan je vinden onder het download menu of met volgende links:
Klasindeling jongste kleuters (2,5-3-jarigen) (versie 20/8/2020)
Klasindeling oudste kleuters (4-en 5-jarigen) (versie 20/8/2020)
Klasindeling 1ste, 2de en 3de leerjaar (versie 20/8/2020)
Klasindeling 4de, 5de en 6de leerjaar (versie 20/8/2020)

 
Op dinsdag 25/6 vieren de kinderen van het zesde leerjaar samen met hun ouders en leerkrachtenteam hun afscheid van onze school. Aansluitend kunnen zij genieten van een gezellige receptie en zal de uitreiking van de getuigschriften plaatsvinden.
Op vrijdag 28/6, om 12.00u, sluiten onze leerlingen van het 6de leerjaar naar jaarlijkse gewoonte het schooljaar af met een liedje. Dit zullen ze zingen op de speelplaats van de lagere school.

Op woensdag 26 juni 2019 sluiten onze oudste kleuters hun kleuterperiode "officieel" af met een dansje en een liedje. Alle ouders van deze kleuters zijn welkom om 11.00u op de speelplaats van de lagere school.

JOEPIE, eindelijk was het zover ! Op 18 juni vertrokken we ’s morgens met 4 bussen richting Roosendaal naar de fantastische speeltuin “Vrouwenhof”.
Het zonnetje was ook al van de partij.
Nadat we ons fruit hadden gegeten konden we volop gaan spelen en ravotten in de grote speeltuin.
Klimmen, klauteren, springen, ….
Mmmm, we konden stilaan de geur van frietjes ruiken, … wat een feest, met alle kleuters en juffen lekker smullen om er daarna weer in te vliegen!
Jammer maar de namiddag was weer snel voorbij en het werd stilaan tijd om weer te verzamelen en richting school te rijden. Na wat zoeken had (bijna) iedereen weer zijn of haar eigen schoentjes aan! Het werd opvallend stil in de bus. We hebben zo hard gespeeld dat er heel wat kleutertjes in slaap zijn gevallen.
Wat was dat een fijne dag!

Algemeen

Ga naar boven