Woensdag 25 oktober organiseerden we voor de 2de keer het grootouderfeest. De hele voormiddag konden de kleuters en hun grootouders genieten van elkaars gezelschap. Doorheen de hele kleuterschool, op de speelplaatsen, in de refters en in de turnzaal waren er allerlei spelactiviteiten voorzien. Volledig vrijblijvend konden zowel de grootouders als de kleuters kiezen of -en aan welke activiteiten- ze wilden deelnemen.

Alhoewel het weer niet echt mee zat, was het toch een leuke voormiddag en dus voor herhaling vatbaar! Dank aan alle aanwezigen voor de fijne sfeer en de talloze complimenten voor onze kleuterleerkrachten voor de schitterende organisatie! Ook een bijzondere dank aan alle vrijwilligers die de handen uit de mouwen staken om deze voormiddag te doen slagen.

Samen met hun leerkrachten vertrokken de jongens en meisjes van 3 en 4 deze ochtend met de bus richting Malle. Daar aangekomen werden ze enthousiast onthaald door het team van het talentencentrum dat voor hen een goed gevuld programma heeft voorzien voor de volgende 3 dagen. Dit met slechts 1 doel: het verkennen en ontdekken van de talenten, interesses en mogelijkheden van de leerlingen. Tot en met vrijdag zullen ze getrakteerd worden op workshops die hun krachten in de kijker zetten: muziekkracht, zelfkracht, samenkracht,... Ze krijgen ook de mogelijkheid om met bijzondere materialen te werken zoals de programmeerbare robot en de machines in de techniekruimte. Voor en na de activiteiten kunnen ze zich uitleven in het grote speelbos en mogen ze ook aan de slag met leuke uitleenkoffers vol gezelschapsspellen.

Kortom, het zullen naast 3 leerrijke ook plezierige dagen worden met voor ieder wat wils.

Dag 1