road_construction.jpg

In de tweede helft januari 2022 start men met de heraanleg van de Hoogpadlaan en Oudebaan. Maandag 11 oktober starten al voorbereidende nutswerken. Zowel de nutswerken als de uiteindelijk heraanleg hebben uiteraard gevolgen voor de bereikbaarheid van de school. Fietsers en voetgangers kunnen steeds voorbij de werken.
(Aangepaste timing !)

 
 • fase 1 Voltookd
 • fase 2 Voltooid
 • fase 3 16 november tot 10 december.
  Er wordt gewerkt in de Oudebaan tussen Pastoor Goetschalckxstraat en Karel Seclefstraat. Werkzone duikt ook even de Pastoor Goetschalckxstraat in. De werkzone is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. M.a.w. Oudebaan is onderbroken tussen Pastoor Goetschalckxstraat en Karel Seclefstraat. Pater Goetschalckxstraat is tijdelijk dubbelrichting en dus enkel te bereiken vanuit de Prinshoeveweg. Van de Herautenlaan kan je enkel de Hoogpadlaan in, en dan via Laar de wijk terug verlaten.
 • fase 4 10 tot 24 december.
  Vergelijkbare werfzone als fase 3 behalve dat er nu niet in de Pastoor Goetschalckstraat wordt gewerkt. Die is dus terug enkelrichting en te bereiken vanuit de Oudebaan vanuit de richting van de Herautenlaan of Hoogpadlaan.
 • fase 5 10 tot 24 januari.
  Werkzone zit nu in de Oudebaan tussen Karel Seclefstraat en Kapelsesteenweg. Om tot aan de Kapelsesteenweg te raken, is er een omleiding via Herautenlaan, Baljuwlaan, Prinshoeveweg, Kruidenlaan en Veltwijcklaan.
 • fase 6 24 tot 28 januari.
  Werkzone bevindt zich in het voetpad en fietspad op de Kapelsesteenweg ter hoogte van het kruispunt met de Oudebaan. Kapelsesteenweg nog steeds niet bereikbaar vanuit Oudebaan, wel via de omleiding zoals in fase 5.
 • fase 7 28 januari tot 7 februari.
  Vergelijkbare werkzone als fase 5. Met ook dezelfde omleiding als in fase 5. Deze data zijn uiteraard onder voorbehoud van gunstige omstandigheden.
 

Algemeen

Ga naar boven