Tijdens deze laatste schooldag was er nog heel wat te beleven op Sint-Jozef.
In het bijzijn van alle leerlingen en leerkrachten organiseerden we een speciaal dankmoment voor alle mensen die, naast de juffen en meesters, de werking op onze school een heel jaar mee ondersteunen. Hun hulp kunnen we echt niet missen: toezicht houden tijdens de voor- en nabewaking en op de speelplaatsen, in de refters, het begeleiden van fietstochten, helpen tijdens de zwembeurten, …
Dank u wel...


Dank u wel, lieve helpers!

We hebben dit jaar ook 2 juffen extra in de bloemetjes gezet: juf Stéphanie is zopas in het huwelijksbootje gestapt en binnenkort zal ook juf Tess volgen. Zowel Juf Tess en juf Stéphanie, we wensen jullie en jullie partners van harte proficiat!
Juf Chantal werkt 25 jaar op onze school, dat mochten we zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan. Van harte gefeliciteerd, juf Chantal!
Onze ouderraad droeg zijn steentje bij tijdens deze slotdag. Naast de strandbal die alle leerlingen mee naar huis kregen, zorgde zij nog voor een laatste activiteit: een echte ijskar op de speelplaats! De ijsjes waren heerlijk!
Dank u wel, ouders en sponsors! Het afscheidslied van de jongens en meisjes van het 6de leerjaar kondigde het einde aan van een fijn maar toch bijzonder schooljaar.
Lieve zesdeklassers, we zullen jullie missen. Het ga jullie goed!

 

Algemeen

Ga naar boven