Maandag 4 december was het een reuzeleuke dag op Sint-Jozef.
Om 8.30 u. stonden we met alle kleuters, leerlingen, leerkrachten in een erehaag te wachten op de komst van de grote kindervriend. Anders dan andere jaren kwam de Sint met zijn Pieten dit jaar langs de Schoutlaan.  Nog voor we de Sint zagen, hoorden we in de verte ... tromgeroffel?  De spanning steeg en reikhalzend keek iedereen uit naar een glimp van de mijter en de kleurrijke pietenmutsen.  Eindelijk was het dan zover.  Onder begeleiding van enkele juffen die het beste van zichzelf gaven op de trommels werd de Sint feestelijk onthaald.  Niet alleen de Sint werd feestelijk onthaald, ook voor juf Annelies was het een speciale dag, want zij vierde haar verjaardag.  De Pieten strooiden dan ook rijkelijk met snoepjes. 
Na het ontvangst op de speelplaats bracht de Sint nog een bezoek aan de kleuters.  Zij gingen op zoek naar de schoenen van de Sint die verstopt waren door de Pieten. Ook bracht de Sint natuurlijk nog een bezoekje aan de klassen van lagere school.

Het was ook dit jaar weer een reuzefijne dag.  Dank je wel Sint en Pieten voor jullie bezoek aan onze school. We zien jullie volgend jaar graag terug.

Algemeen

Ga naar boven